Egy beszállító, végtelen lehetőség

Flor.hu higiéniai webáruház cégeknek

2020. tavaszán indult útjára a Flor webáruháza, ami kifejezetten a B2B beszerzési folyamatokhoz illeszkedő szolgáltatásokkal áll vásárlóink rendelkezésére. Sűrű két évet tudhatunk magunk mögött: online szolgáltatásaink köre is jelentős fejlődésen esett át.

Egy beszállító, végtelen lehetőség

A B2B piacra számtalan olyan sajátosság jellemző, aminek a fogyasztói térben analógiája sincs. Ebből adódik, hogy egy céges webáruháznak speciális szolgáltatásokat kell biztosítania. A Flor e-commerce platformja megkönnyíti a ciklikus rendelések leadását; segít követni költségeit akkor is, ha sok kiszállítási ponttal rendelkezik; illetve letöltheti szállítóleveleit és számláit is.

A felület elérhető asztali számítógépen és mobiltelefonon is, így nem csak az irodában, de terepen is használható. A mobil változat az oldal minden funkciójával rendelkezik, csupán elrendezése van kisebb érintőképernyőkre optimalizálva.

Multilokációs internetes rendelés
Multilokációs internetes rendelés
Fényképes javaslatok mintázat alapján
Fényképes javaslatok vásárlások alapján
Aktuális elérhetőség és rendeléskövetés
Aktuális elérhetőség és rendeléskövetés
Mobiltelefonon is elérhető platform
Mobiltelefonon is elérhető platform

Ezt a kényelmet mostantól újabb szolgáltatással bővítjük: elindítjuk szakmai blogunkat, ami hírek és érdekességek mellett gyakori kérdésekre ad választ, jó gyakorlatokat mutat be, valamint technológiai ismereteket mutat be. A blog szintén elérhető asztali és mobil felületeken egyaránt.

Szilárd háttér

Természetesen a fejlett webes szolgáltatások sem érnek sokat, ha nem áll mögöttük szilárd háttér. Cégünk esetében ezt egy 1700 raklapos raktár, több mint 100 millió forintos raktárkészlet, és a kiszállítások rugalmasságát biztosító járműflotta adja. Portfóliónkban több mint 100 külföldi és hazai beszállító terméke található meg az intézményhigiénia teljes területéről.

Fontosabb márkáink
Fontosabb márkáink

Próbálja ki webáruházunkat még ma a www.flor.hu címen, vagy olvassa el legfrissebb bejegyzéseinket a blog.flor.hu főoldalán.