Tork mosdóhigiénia

Tork kéztörlők, szappanok és toalettpapírok

Amennyiben vállalkozása számára keres higiéniai papírokat, mosdóhigiéniai termékeket, ideje megismerkednie a Tork márkával, mely mára a professzionális higiéniai ágazat vezető márkájává vált világszerte több, mint 150 országban.

A Tork a svéd Essity termékeinek globális márkaneve. A cég elnevezése az essential és a necessity szavakból származik, melyet talán úgy fordíthatnánk, hogy alapvető és szükséglet. Ez a két szó jól tükrözi a vállalat filozófiáját. Az Essity küldetésének tekinti, a fenntartható fejlődést, a folyamatos innovációt és az egyetemes életszínvonal növelését a minőségi higiéniai termékeken keresztül.

Webshopunkban céges ügyfelek számára kínálunk Tork higiéniai papírokat, tekercses és hajtogatott kéztörlőket, mosdóhigiéniai termékeket, toalettpapírokat, folyékony szappanokat, habszappanokat, kézfertőtlenítőket, ipari törlőpapírokat, konyhai törlőket, szalvétákat, adagolókat.

A Flor.hu Tork termékek széles portfóliójával várja az ügyfeleit, mindezt kiemelkedően nagy raktárkészlet és gyors szállítás mellett.

Tork toalettpapír és adagoló

Legyen szó plázákról, közületekről, vagy szimplán csak egy irodáról, a vendégszeretet és a tisztelet kimutatásának egyik legjobb módja, egy gondosan felszerelt mosdó. A Tork mosdóhigiéniai palettája minden igényt lefed a prémiumtól a költséghatékony megoldásokig. A luxusminőségű Image Designe adagolók mellett elérhetők kedvező árú, alacsony karbantartási költséggel bíró műanyag Elevation adagolók is.

Elevation adagolórendszer: nagy kapacitás és tartósság
Elevation adagolórendszer: nagy kapacitás és tartósság

Legnépszerűbb Tork toalettpapír adagolóink

Tork 460006 Image Line toalettpapír adagoló

Tork 460006 Image Line toalettpapír adagoló
Tork 460006 Image Line toalettpapír adagoló

Modern, letisztult felületű és vonalvezetésű termék, amely minden mosdóban megállja a helyét. Mély benyomást tesz, és hangsúlyozza a létesítmény magas színvonalát. A mutatós rozsdamentes acél bevonata taszítja az ujjlenyomatokat, így mindig ragyogóan szép és tiszta marad.

 • A legelegánsabb mosdóhelységhez is illeszkedik
 • Helytakarékos, nem hivalkodó
 • Megbízható felépítésű

Tork Image Line mini jumbo inox toalettpapír adagoló vásárlása

Tork 555000 Elevation toalettpapír adagoló

Tork 555000 Elevation toalettpapír adagoló
Tork 555000 Elevation toalettpapír adagoló

Az Elevation kialakítású Tork Mini Jumbo toalettpapír-adagoló ideális az olyan közepes és a nagy forgalmú mosdókban, ahol fontos az idő- és költséghatékonyság. Nagy kapacitásának köszönhetően gondozása nem időigényes, és biztosítja, hogy mindig legyen elérhető papír. A Tork Elevation adagolók letisztult, praktikus, modern kialakításúak, ami mély benyomást tesz a mosdóhasználókra.

 • Tartaléktekercses kivitel a biztos ellátás érdekében
 • Robusztus, ellenálló ABS műanyag kivitel

Tork Elevation mini jumbo műanyag toalettpapír adagoló, fehér vásárlása

Tork szappan és adagoló

Manapság az élet minden területén fokozott hangsúlyt kap a kézhigiénia, kézfertőtlenítés.

Legyen szó általános célú vagy professzionális környezetben használt kézmosó termékekről, kézápoló szerekről, a Tork termékek kiválóan tisztítanak és közben óvják, ápolják a bőrt. A kínálatban elérhető krém, spray vagy költséghatékony hab kivitel. Ezek összetétele alkalmazkodik az ügyféligényekhez. A felhozatal széles skáláján megtalálható számos ökocímkés termék, valamint az általunk forgalmazott készítmények számos bőrgyógyászati teszten is megfeleltek.

Érintésmentes és könyökkaros adagolók egészségügyi alkalmazásra
Érintésmentes és könyökkaros adagolók egészségügyi alkalmazásra

Legnépszerűbb Tork szappanok

Tork 520501 kézkímélő habszappan

Tork 520501 kézkímélő habszappan
Tork 520501 kézkímélő habszappan

Minden bőrtípusra. A Tork kézkímélő habszappan friss illatú, hidratáló és tápláló összetevőkkel rendelkezik, kézmosás közben pedig puha, krémes habot képez. Könnyen használható a Tork habszappan-adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

 • Akár 30 százalékkal kisebb fogyás a folyékonyszappanokhoz képest
 • Gyakori használat mellett is kíméli és hidratálja a bőrt

Tork kézkímélő habszappan S4 rendszerhez, 1000 ml vásárlása

Tork 409801 fertőtlenítő folyékonyszappan

Tork 409801 fertőtlenítő folyékonyszappan
Tork 409801 fertőtlenítő folyékonyszappan

A Tork kézfertőtlenítő folyékonyszappan kiváló megoldás a higiéniára különösen kényes területeken, például egészségügyben, az élelmiszer-feldolgozókban vagy a konyhákon. Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, virucid, tuberkolocid

 • A folyóvizes fertőtlenítés kevésbé szárítja a bőrt
 • Széles hatásspektrum

Tork fertőtlenítő folyékonyszappan S1 rendszerhez, 1000 ml vásárlása

Tork 520800 antibakteriális habszappan

Tork 520800 antibakteriális habszappan
Tork 520800 antibakteriális habszappan

EN 1499 tanúsítvánnyal rendelkező Tork fertőtlenítő habszappan. Alacsony alkoholtartalmú összetétele hatékony a baktériumokkal, vírusokkal és élesztőgombákkal szemben. Egyetlen mozdulatsorban ötvözi a hagyományos kézmosást és kézfertőtlenítést. Illat- és színezékmentes, így csökkentve az allergiás reakció esélyét. Bizonyítottan könnyen használható a Tork habszappan adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

 • Alacsony alkoholtartalom
 • Kímélő, allergénektől mentes összetétel

Tork antibakteriális habszappan S4 rendszerhez, 1000 ml vásárlása

Tork kéztörlő papír

Rendkívül kellemetlen élmény, ha valaki vizes kézzel kénytelen elhagyni a mosdót. A megfelelő kéztörlő kiválasztásával nemcsak, hogy kellemes élményt biztosíthatunk a kollégáinknak, ügyfeleinknek, vendégeinknek, de még spórolhatunk is. A Flor webáruházában a Tork kéztörlők teljes portfóliója elérhető, nagy részük raktárról, gyors szállítással.

Elegancia a mosdóban rozsdamentes Image Line adagolókkal
Elegancia a mosdóban rozsdamentes Image Line adagolókkal

Legnépszerűbb kéztörlő papírok

Tork 290067 tekercses kéztörlő

Tork 290067 tekercses kéztörlő
Tork 290067 tekercses kéztörlő

A Tork Matic® Soft tekercses kéztörlőt a vendégek kényelmének biztosításához tervezték. Kiválóan alkalmas kéztörlésre. Elegáns szürke dombornyomásos levélminta díszíti. A tekercsek a Tork Matic® tekercseskéztörlő-adagolókba valók, amelyeket könnyű kezelhetőségük miatt forgalmas mosdóhelyiségekbe ajánlunk.

 • A tekercses kétrörlő hatékonyan akadályozza a kéztörlő pazarlását
 • Ritkábban kell feltölteni, mint a hajtogatott adagolókat, így munkaerőt takarít meg

Tork tekercses kéztörlő, 2 réteg, fehér, 6× 150 m vásárlása

Tork 290163 hajtogatott kéztörlő

Tork 290163 hajtogatott kéztörlő
Tork 290163 hajtogatott kéztörlő

A Tork Singlefold kéztörlő megfelelő minőség a kéztörlésre, ha az ár és a teljesítmény egyformán fontos. A kéztörlő a Tork Singlefold kéztörlő-adagolóval használható, nagy igénybevételnek kitett környezetben. Megbízható, laponkénti adagolásának köszönhetően elősegíti a fogyasztás szabályozását és a megfelelő higiénia biztosítását.

 • Elterjedt, kipróbált rendszer
 • Alkalmazása egyszerű és higiénikus

Tork hajtogatott kéztörlő, 25 × 23 cm, 2 réteg, fehér, 15 × 250 lap vásárlása