Tork asztalkultúra

Tork asztalkultúra termékek

A vendéglátásban fontos, hogy a vendégeknek tökéletes élményben legyen részük, ehhez pedig a legapróbb részletekre is komoly figyelmet kell fordítani. A különféle színű, mintájú és méretű Tork szalvéták széles választéka a legkülönfélébb igényeket is tökéletesen lefedi.

Hagyományos szalvéták

Legyen szó egy kellemes ebédről vagy egy romantikus vacsoráról, a szalvéták nemcsak az élmény meghatározó részei, de még az ételek ízérzetére is hatást gyakorolnak. A különféle fogások a megfelelő színekkel társítva életre kelnek. Az elégedettség a részleteken múlik, a vendégeket pedig olyan élményben kell részesíteni, hogy mindenképpen vissza akarjanak térni. A Tork éttermi szalvéták segítenek egy feledhetetlen éttermi élmény átélésében.

Mindennapi elegancia Tork LinStyle szalvétával
Mindennapi elegancia Tork LinStyle szalvétával

Legnépszerűbb Tork standard szalvétáink

Tork Lunch szalvéták

Tork 477206 szalvéta kartonban
Tork 477206 szalvéta kartonban

A Tork Lunch szalvéták elsősorban könnyű ételekhez illenek. A közkedvelt csontszín (477206) mellett többféle árnyalatban kaphatók, hogy illeszkedni tudjanak bármelyik étterem színvilágához. A Lunch szalvéták egyszerre strapabírók és költséghatékonyak Az egyedi emblémázás kiváló reklámlehetőség – a szalvétahasználók 75 százaléka elolvassa a szalvétán található információt.

 • Ideális ebédekhez, egyfogásos étkezésekhez
 • Strapabíró alapanyagból

Tork Lunch szalvéta, 33 × 33 cm, 2 réteg, csontszín vásárlása

Tork LinStyle® szalvéták

Tork 478711 LinStyle® szalvéta
Tork 478711 LinStyle® szalvéta

A Tork 478711 LinStyle® szalvéták a teljes körű kiszolgálást nyújtó éttermek nélkülözhetetlen darabjai, hiszen hozzájárulnak a vendégeket lenyűgöző minőségi légkör megteremtéséhez. A valódi textilre megszólalásig hasonlító szalvéták érezhetően puhábbak és tömörebbek a hagyományos papírszalvétáknál, és a nedvszívó képességük is nagyobb. A többféle színben kapható szalvétákkal a textilszalvéták eleganciája köszön vissza, ezzel is növelve vendégei kényelemérzetét.

 • Ideális vacsorához és többfogásos étlezésekhez
 • Textil hatása luxus élményt biztosít

Tork LinStyle® Dinner szalvéta, 39 × 39 cm, 1 réteg, fehér vásárlása

Tork Soft Dinner prémium szalvéták

Tork 477579 Soft Dinner szalvéta
Tork 477579 Soft Dinner szalvéta

A Tork 477579 Soft Dinner szalvéták az elegáns étkezések kiváló kiegészítői. Növelje a vendégek kényelmét a 3 rétegű, nagyméretű tissue szalvétákkal, amelyek gazdag színválasztéka tökéletesen illeszkedik az étterem enteriőrjébe.

 • Ideális vacsorákhoz és többfogásos étkezésekhez
 • Kiemelkedően puha
 • Semleges fehér színe minden étterem berendezéssel harmonizál

Tork Soft Dinner prémium szalvéta, 39 × 39 cm, 3 réteg, fehér vásárlása

Adagolós szalvéták

Az adagolós szalvéták leginkább a nagy forgalmú helyek, például menzák és gyorséttermek kiszolgálására ideálisak. Az ilyen helyeken fokozottan fontos a higiéniai színvonal magasan tartása, ugyanakkor szintén szempont az egyszerű és gyors utántöltés, valamint a költséghatékonyság. A Tork Xpressnap® és Xpressnap® Snack® a gyorsabb és hatékonyabb vendégélményt szolgálja.

Az adagolós szalvéta remek választás, ha nincs asztalszerviz
Az adagolós szalvéta remek választás, ha nincs asztalszerviz

Legnépszerűbb Tork adagolós szalvétáink

Tork 15850 adagolható szalvéta

Tork 15850 adagolható szalvéta
Tork 15850 adagolható szalvéta

A Tork 15850 Xpressnap® adagolható szalvéta önkiszolgáló éttermekbe ideális. A szalvétaadagoló rendszerrel minimum 25%-kal csökkenthető a szalvétahasználat a hagyományos termékekhez képest. A Tork Xpressnap® Extra Soft fehér, kétrétegű adagolós szalvéta olyan létesítményekbe ajánlott, ahol egyaránt fontos a minőség és a gazdaságosság.

 • Praktikus választás kávézókba és bisztrókba
 • Rendkívül gazdaságos megoldás

Tork adagolható szalvéta, 21,6 × 16,5 cm, 2 réteg, fehér vásárlása

Adagolók

Az adagolók feladata, hogy minden körülmények között biztosítsa a szalvéták elérhetőségét, de egyúttal a szalvéták fogyását is kontrollálja. Az Xpressnap® adagolók a lapadagolási technológiánk hála amellett, hogy biztosítják a magas higiéniai színvonalat, a hagyományos adagolókhoz képest 25%-os szalvétamegtakarítást biztosítanak.

Egyszerű újratöltés, nagy kapacitás Xpressnap adagolóval
Egyszerű újratöltés, nagy kapacitás Xpressnap adagolóval

Legnépszerűbb Tork szalvétaadagolóink

Tork 272613 Xpressnap® N4 asztali szalvéta adagoló

Tork 272613 Xpressnap® szalvéta adagoló
Tork 272613 Xpressnap® szalvéta adagoló

A Tork 272613 Xpressnap® asztalra helyezhető szalvétaadagoló kitűnő választás az olyan önkiszolgáló éttermekben, ahol a szalvéták az asztalon kapnak helyt. A kompakt kialakítású, modern adagolóból egyszerre egy szalvétát lehet kiemelni, így javul a higiénia, és minimum 25%-kal csökken a szalvétafogyasztás a hagyományos adagolórendszerekhez képest. Többféle modern színben áll rendelkezésre, így könnyen megtalálhatja a saját éttermébe illőt.

 • Tökéletes választás asztalszerviz nélküli helyeken
 • Utántöltése egyszerű

Tork Xpressnap® N4, műanyag asztali szalvéta adagoló vásárlása

Tork 272701 Xpressnap® N4 pultba süllyeszthető szalvéta adagoló

Tork 272701 Xpressnap® szalvéta adagoló
Tork 272701 Xpressnap® szalvéta adagoló

A Tork 272701 Xpressnap® pultba süllyeszthető szalvétaadagoló kitűnő választás az olyan önkiszolgáló éttermekben, ahol a szalvéták mennyiségét nem korlátozó, pulton használható adagolóra van szükség. A diszkrét megjelenésű adagolóból egyszerre egy szalvétát lehet kiemelni, így javul a higiénia, és minimum 25%-kal csökken a szalvétafogyasztás a hagyományos adagolókhoz képest.

 • Nagy forgalmú önkiszolgáló éttermek ideális megoldása
 • Kapacitása miatt ritkán kell utántölteni
 • Nem okoz fennakadást a forgalmas időszakokban

Tork Xpressnap® N4 műanyag süllyeszthető szalvéta adagoló vásárlása