Tork ipari törlők minden felkadatra

Tork törlőpapírok minden feladathoz

Legyen szó étteremről, vagy ipari gyártóegységről, fontos a gyors és eredményes munkavégzés, ami csak professzionális eszközökkel lehet megvalósítani. A Tork törlőpapírok, tisztítókendők és adagolók hatékonyan képesek ellátni minden feladatot, csökkentve a működési költségeket.

A feladat meghatározása

A megfelelő törlőpapír kiválasztásának első és legfontosabb lépése, hogy tisztázzuk, milyen feladatok kell ellátniuk a törlőpapíroknak. Fontos meghatároznunk, hogy száraz vagy nedves törlésre van-e szükség. Esetleg olajat, vagy zsírt kell eltávolítani a különféle felületekről? De a Tork speciális törlőtermékeit akár polírozáshoz is használhatja.

Törlés során kiömlött, szivárgó folyadékot itatunk fel, szennyeződést és port távolítunk el.

Tisztítás során szennyeződéseket, foltokat távolítunk el különböző felületekről, gépekről vagy eszközökről. Ehhez a kendőt szárazon, vizesen, oldó- vagy mosószerekkel használhatjuk.
Polírozás során védett és csillogó felületet képezhetünk egy olyan kendő segítségével, mellyel a polírozó anyag a felületekre felvihető és beledolgozható.

Fali adagoló hajtogatott törlőkhöz
Fali adagoló hajtogatott törlőkhöz

A megfelelő papír kiválasztása mellett fontos a megfelelő adagoló kiválasztása is, aminél szintén érdemes felmérni az igényeket. Hány embernek kell hozzáférnie az adagolóhoz, mekkora hely áll rendelkezésre az adagoló elhelyezésére, fix helyre szeretnénk telepíteni vagy fontos a mobilitás?
A Tork papíradagolókat úgy alakították ki, hogy minden igényre kiváló, költséghatékony megoldást nyújtsanak.

Tork ipari törlés

Az ipari termelésben minden másodperc számít, hiszen a hatékony termelés egyik alapkövetelménye a lehető legjobb időkihasználás. A mai robotizálódó világban sokszor ott lehet holtidőket találni, ahol nem is gondolnánk. A munkavállalók igényeire szabott törlőpapírokkal, tisztítókendőkkel és adagolókkal csökkenő költségek mellett nőhet a hatékonyság. Webshopunkban a Tork ipari törlőpapírjainak széles választéka érhető el, melyek kiválóan lefedik az általános és a specifikus igényeket is.

Pop-up doboz, adagolás adagoló nélkül
Pop-up doboz, adagolás adagoló nélkül

Kutatások* szerint az ipari karbantartás a leginkább balesetveszélyes munkák egyike. A rendezett munkakörnyezet, a professzionáli eszközök – köztük a törlőeszközök és tiszítítószerek – használat nagyban hozzájárulnak a munkavállalók pozitív közérzetéhez, ezáltal növelve a munkabiztonságot.

Legnépszerűbb Tork ipari törlőink

Tork 510137 tisztítókendő

Tork 510137 tisztítókendő
Tork 510137 tisztítókendő

A Tork 510137 tisztítókendő puha, rugalmas, mégis erős. Az enyhébb szennyeződésekhez ideális, mert gyorsan magába szívja az olajat és a folyadékokat, így gyorsabban lehet végezni a tisztítással. A tisztítókendő egyéb kiszerelésű formája kompatibilis a Tork hordozható állvánnyal vagy falra szerelhető adagolókkal, amelyek biztonságos, hatékony és megbízható eszközök, illetve a Tork Maxi belső magos adagolóval vagy a Tork dobozos kombi tekercses adagolóval is, amelyek egyszerűbbé teszik az akár egykezes adagolást is.

 • ExelCLEAN® technológia – tökéletes eredmény a professzionális tisztításban
 • Puhasága és rugalmassága miatt szűkebb helyeken is használható

Tork Non-Woven törlő, 32 × 38 cm, 1 rétegű, 152 méter, fehér vásárlása

Tork 190494 tisztítókendő

Tork 190494 tisztítókendő
Tork 190494 tisztítókendő

A Tork 190494 szöszszegény tisztítókendő erős és sokoldalú. A tekercset erős kartondoboz védi, a termék pedig a Tork hordozható vagy fali adagolókkal használható, amelyek biztonságos, hatékony és megbízható eszközök, mivel a feltöltés és a kendő letépése egyszerű, és akár egy kézzel is lehetséges.

 • Több célra szolgáló tisztítókendő, amely bátran igénybe vehető olyan feladatokhoz, amelyekhez többféle különböző kendőtípust kellene használni
 • Szöszszegény kivitelének köszönhetően ideális választás kényes felületek tisztítására
 • Mindenféle tisztításra alkalmas, mivel a legtöbb tisztító- és oldószerrel használható

Tork Non-Woven törlő, 27,5 × 36 cm, 1 rétegű, 180 méter, kék vásárlása

Ipari belsőmagos adagoló: mindig kéznél
Ipari belsőmagos adagoló: mindig kéznél

Tork 652100 fali állvány

Tork 652100 fali állvány
Tork 652100 fali állvány

A Performance kialakítású Tork 652100 fali állvány hatékony és megbízható eszköz: töltése egyszerű, a papír pedig egy kézzel is letéphető róla. A Tork Performance a professzionális törlés új generációs adagolója. Az adagoló és a törlő megfelelő párosa növeli a hatékonyságot és csökkenti a felhasználás összköltségét.

 • A falra szerelhető adagoló helyet takarít meg a földön
 • Rendkívül nagy kapacitása miatt ritkábban kell utántölteni.

Tork ipari törlő fali állvány, fém-műanyag, fehér vásárlása

Tork 652000 hordozható állvány

Tork 652000 hordozható állvány
Tork 652000 hordozható állvány

A Performance kialakítású Tork 652000 hordozható állvány a megbízható adagolásnak és az egyszerű feltöltésnek köszönhetően biztonságos és stabil eszköz. A Tork Performance a professzionális törlés új generációs adagolója. Az adagoló és a törlő megfelelő párosa növeli a hatékonyságot és csökkenti a felhasználás összköltségét.

 • Hordozható adagoló, az igényeknek megfelelő helyre állítható
 • Rendkívül nagy kapacitása miatt ritkábban kell utántölteni.

Tork ipari törlő hordozható állvány, fém-műanyag vásárlása

Élelmiszeripari törlés Tork Reflex rendszerekkel

A Tork Reflex adagolók széles körben alkalmazhatók az élelmiszeripartól kezdve a vendéglátáson át a közületi helységekig bezáróan. A tervezése során a mindennapi törlési feladatok költségeinek csökkentése volt az egyik fő szempont.

A Reflex adagolórendszerekkel és a belevaló papírokkal akár 37%-kal is csökkenthető a papírfogyás, ami komoly költségmegtakarítást jelent, mindezek mellett a környezetet is kíméli, mivel kevesebb papírhulladék keletkezik. A higiéniai szintet fokozza, hogy a felhasználó csak azzal a lappal érintkezik, amit ténylegesen felhasznál, így a következő lapokra nem hordható fel keresztszennyeződés.

Az adagolók áttetsző anyaga lehetővé teszi a töltőanyag mennyiségének ellenőrzését, így az utántöltés jól tervezhetővé válik. A Tork SmartCore technológiának köszönhetően az adagolók könnyen utántölthetők.  

Tork Reflex™ élelmiszeripari törlés
Tork Reflex™ élelmiszeripari törlés

Legnépszerűbb Reflex™ egyenkénti lapadagolású termékeink

Tork 473190 Reflex™ fali adagoló

Tork 473190 Reflex™ fali adagoló
Tork 473190 Reflex™ fali adagoló

A Tork 473190 Reflex™ laponkénti adagolású belsőmagos adagoló ideális kéz- és felülettisztító megoldás minden professzionális környezetben, ahol elősegíti a zökkenőmentes munkafolyamatokat. A laponkénti adagolás biztosítja, hogy a felhasználó csak a felhasználandó lapot érintse meg, a forgófejes kialakítás pedig biztosítja, hogy a papír minden szögből elérhető legyen. A könnyen használható, higiénikus és tartós rendszer akár 37%-kal csökkentheti a felhasználást a Tork belsőmag-adagolású rendszerével összehasonlítva.

 • Csak a felhasználandó lapot érintjük meg — így csökken a keresztfertőzés kockázata
 • Akár egy kézzel is egyszerűen használható
 • Robusztus kialakítás, amely bármilyen környezetben megállja a helyét
 • Az eltávolítható fedlapnak köszönhetően könnyen tisztítható
 • A kifogyásjelző garantálja, hogy soha ne fogyjon ki váratlanul a papír

Tork Reflex™ belsőmagos fali adagoló, műanyag, fehér vásárlása

Tork 473480 Reflex™ törlőpapír

Tork 473480 törlőpapír
Tork 473480 törlőpapír

Az egyrétegű Tork 473480 Reflex™ törlőpapír erős és jó a nedvszívó képessége, így törlési feladatokhoz és kéztörléshez ajánljuk. A papír a Tork Reflex™ laponkénti adagolású, belső magos adagolójával használható, amely jól illeszkedik a dolgozók munkafolyamatához, csökkenti a fogyasztást, és minimalizálja a keresztszennyeződések kialakulását.

 • Laponkénti adagolás – akár 37%-kal is csökkenti a felhasználást.
 • Különösen üvegfelületek tisztításához kitűnő, mivel nem hagy nyomot a felszínen.
 • SmartCore® mageltávolítás – így gyorsabb és egyszerűbb az újratöltés.
 • A Tork Easy Handling™ E-handle segítségével a takarítószemélyzet könnyedén megbirkózik a papírtekercsek szállításával.

Tork középmagos törlő, 1 rétegű, 269,7 m, kék, 6 × 805 lap / karton vásárlása

* National Health Scotland, „What is maintenance? Healthy safe workplaces”, 2012