Vikan: első az élelmiszerbiztonságban

Vikan: világelső az élelmiszerhigiéniában

A színkódolás – a Vikan mára iparági standarddá vált innovációja – jelentős mértékben csökkenti a kereszt-szennyezést, az élelmiszerbiztonsági problémák egyik fő okát. Színkódok segítségével biztosítható, hogy az egyes eszközök kizárólag a saját területükön kerüljenek alkalmazásra.

Járjon egy lépéssel az auditorok előtt!

A lean elveket követve a Vikan termékek láthatóvá teszik a tevékenységben keletkező problémákat. Az eszközök így a higiéniai elvárások megvalósításán túl a folyamatmenedzsment és a minőségbiztosítási rendszer kulcsfontosságú komponensei is.

A legösszetettebb színkódolási igényeknek is megfelel
A legösszetettebb színkódolási igényeknek is megfelel

A színkódolt Vikan higiéniai termékprogram a takarítóeszközök különválasztásával szembeni minden igényt kielégít, továbbá a HACCP előírásoknak és a legfőbb élelmiszerbiztonsági szabványoknak is megfelel (FSSC 22000, BRC, IFS és SQF).

Használatban az élelmiszeripari értéklánc minden területén

A Vikan díjnyertes megoldásai az élelmiszeripar és italgyártás minden lépcsőjében sikerrel alkalmazhatók.

Élelmiszergyártó és feldolgozó üzemek, italgyártás
Élelmiszergyártó és feldolgozó üzemek, italgyártás
Nagykonyhák és éttermek
Nagykonyhák és éttermek
Szupermarketek és élelmiszerboltok
Szupermarketek és élelmiszerboltok

8 érv a Vikan mellett

  • Átfogó portfolió – Egy beszállító lefed minden igényt
  • Akár 12 szín – Védelem a szennyezőanyag átterjedésével szemben
  • Kiváló teljesítmény – Hatékony takarítás kevesebb ráfordítással
  • Minőségi alapanyagok és gyártás – Tartós érték a vételárért
  • Higiénikus dizájn – A tisztaság és biztonság új szintje
  • Ergonomikus kialakítás – Kevesebb terhelés a takarításiban
  • Tudásba csomagolva – Kövesse a legjobb iparági gyakorlatokat
  • Minősített megfelelés – Haladjon egy lépéssel az ellenőrök előtt

EU és FDA élelmiszerbiztos minősítés

A Vikan színkódolt takarítóeszközei minden élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos EU és FDA előírásnak megfelelnek. A takarítóeszközök szennyezés átadási jellemzőit a Vikan független laboratórium segítségével is elemzi, így biztosítva, hogy az élelmiszerek felé ne történhessen semmilyen mérgezőanyag transzfer.

A gyártó minden élelmiszerbiztos Vikan termékről Megfelelőségi nyilatkozatot állít ki, ezzel segítve telephelye maradéktalan jogszabályi megfelelését.

Praktikus fali rögzítők a higiénikus tárolásért
Praktikus fali rögzítők a higiénikus tárolásért

Biztonság és transzparencia az ellátásban is

A Flor 1700 raklapos raktárral, és 140 millió forintot meghaladó készlettel hazánk meghatározó szereplője az intézményhigiéniai ellátás területén. A teljes országot lefedő logisztikai szolgáltatással és szakképzett kereskedelmi képviselőkkel szolgáljuk vásárlóink igényeit.

Fejlett e-Commerce platformunk a nap 24 órájában biztosítja a termékekkel és rendelésekkel kapcsolatos minden információ elérhetőségét. A B2B piac igényeihez kialakított online rendszerünk valós ár és készletinformációt nyújt; számtalan megoldással támogatja az ismétlődő vagy rendszeres rendelések leadását; lehetővé teszi bizonylatmásolatok letöltését akár offline elküldött rendelések esetében is; és akár jóváhagyási workflow kialakításával is támogatja a sok telephelyes ügyfelek beszerzési feladatait.

A Flor.hu okostelefonokra is optimalizált rendszer. A platform teljes funkcionalitása elérhető mobilon is, így minden szükséges információ elérhető rajta asztali számítógép nélkül, on-site környezetben is.

Ha minket választ, a biztonságot választja – nem csak termékek szintjén, de az ellátásban is.

A Vikan élelmiszeripari eszközöket megvásárolhatja a Flor webáruházában, vagy további hasznos információkat találhat a Vikan angol nyelvű weboldalán.

Színkódolt eszközök akár speciális feladatokra is
Színkódolt eszközök akár speciális feladatokra is