Satino by Wepa higiéniai papírok

Satino Liquify dugulásmentes kéztörlők és toalettpapírok

Legyen szó fesztiválról vagy kempingről, hajóról, repülőről vagy vonatról: a lefolyók dugulása állandó kihívást jelent az üzemeltetőknek és a felhasználóknak. A Satino Liquify vízben gyorsan oldódó papírokkal azonban ezeken a területeken is elérhető magas higiéniai szint.

Satino Liquify dugulásmentes papírok a Wepától
Satino Liquify dugulásmentes papírok a Wepától

Satino Liquify: 200% higiénia

Liquify: 100 százalékosan megbízható, 100 százalékban gyorsan oldódó. Ha egy mosdóhelyiség használati gyakorisága magas, nem rendelkezik közvetlen csatorna-bekötéssel, vagy átemelő szivattyú előtt van bekötve, a Liquify papírok jelentik a megoldást.

A termékcsalád ideális választás a közösségi közlekedés, valamint a kül- és beltéri események számára, illetve bármilyen olyan területre, ahol kiemelkedően magas a mosdók használati gyakorisága. A Liquify papírok a vákuumos és mobil toalettek számára, és olyan mosdókba, ahol a csőrendszer szűk vagy elavult.

A Liquify papírokhoz illeszkedő adagolók is elérhetők
A Liquify papírokhoz illeszkedő adagolók is elérhetők

Célszerűség, minőség és hozzáadott érték

Az alapanyagok egyedi keveréke és egy különleges gyártási eljárás teszi lehetővé, hogy a Satino Liquify papírok rögtön apró részekre essenek szét, amint kontaktusba lépnek a vízzel. Mindezt úgy, hogy közben a tradicionális Satino papíroktól megszokott minőségről, megbízhatóságról és egyszerű használatról sem kell lemondani.

A Satino Liquify kiterjedt módon tesztelve lett alkalmazhatóság és oldódási viselkedés szempontjából: tulajdonságai hatékonyan csökkentik a lefolyócsövek eldugulásának kockázatát, és ezáltal a mosdók javításának és pótlólagos tisztításának szükségességét. Ez nem csupán költséghatékonyabb, mint rendszeresen szerelőt hívni, de hosszú távon is megbízható működést eredményez. A Liquify papírok alkalmazásával folyamatos magas higiéniai standard tartható fenn.

Kiugróan megbízható kéztörlő és toalettpapír

Satino Liquify dugulásmentes papírok a Wepától
Satino Liquify 061600 extra gyorsan oldódó toalettpapír

Az alapanyagok innovatív kombinációjának köszönhetően a Satino Liquify kéztörlők kéztörlés közben nem szakadnak, de a vízzel való hosszabb kontaktus esetén feloldódnak – így a kéztörlők akkor sem okoznak dugulást, ha azokat helytelenül a toalettbe dobta a felhasználó. Interfold Z-hajtású változata reciklált karton dobozban, hagyományos V-hajtású verziója pedig praktikus BagPack kiszerelésben érhető el. A 2 rétegű tissue papírok FSC® Mix minősítéssel rendelkeznek.

A különösen gyorsan oldódó Satino Liquify kistekercses toalettpapírok épp olyan puhák és ellenállók, mint a konvencionális reciklált toalettpapírok, elérhetők 2 és 3 rétegű változatban, és EU Ökocímkével rendelkeznek.

A Satino by Wepa termékek vásárlása a Flor webáruházban.

A kéztörlőkhöz és toalettpapírokhoz illeszkedő adagolók szintén megtalálhatók a Flor webáruház Satino by Wepa kínálatában.

A Liquify papírokról és a Satino márkáról többet is megtudhat a Satino by Wepa gyártói weboldalon.