Diversey épülettisztítási megoldások

Diversey: a szisztematikus takarítás előnyei

A kemény felületek és padlók állapota az egyik legfontosabb tényező az épület belső megjelenésének szempontjából. A Diversey megoldásai segítségével a létesítmények üzemeltetői hat fő tevékenységükre fókuszálhatnak.

A kemény padlók és a felületek megfelelő karbantartásának elmulasztása gyors romláshoz és költséges cserékhez vezet. A legnehezebb azt megérteni, hogy miként érhetők el a kívánt eredmények a megjelenés, a védelem és a biztonság szempontjából a rendelkezésre álló szűkös költségvetéssel, illetve megfelelő munkaerő és idő nélkül.

A Diversey szakemberei olyan komplett, egyszerű és könnyen megvalósítható megoldásokat fejlesztettek ki, amelyek választ adnak a végfelhasználók összes takarítási és higiéniai kihívására. A kínálat tartalmaz napi tisztítószereket az épületek minden felületére; erős és nagyteljesítményű tisztítószereket a nehéz feladatokhoz és különleges vegyszereket a speciális szennyeződésekhez és foltokhoz, illetve a speciális higiéniai követelményekhez.

Diversey innovatív megoldások
Diversey innovatív megoldások

A megfelelő eszközökkel, felszerelésekkel és szolgáltatásokkal a Diversey megoldásai optimalizálják a működési teljesítményt és a jövedelmezőséget, így a létesítményüzemeltetők az alapvető tevékenységeikre összpontosíthatnak:

1. Nyereséges növekedés

A vállalkozás motorja. A Diversey olyan megoldásokat kínál, amelyek a siker érdekében segítenek új ügyfelek megszerzésében, a meglévő szerződések optimalizálásában, a szolgáltatások kibővítésében és az új piacokra való belépésben.

2. Forgótőke-optimalizálás

A pénzügyi források kezelése elengedhetetlen a jövedelmező eredmény eléréséhez. A Diversey segít a beszerzés korszerűsítésében, a készlet csökkentésében és a berendezés karbantartási költségeinek minimalizálásában. A pénzforgalom kritikus jelentőségű a növekedés szempontjából, így a költségek optimalizálása kiemelkedő fontossággal bír.

3. Csökkentett üzemeltetési költségek

A Diversey integrált megoldás-portfólióját úgy tervezték, hogy kevesebb erőforrást igényeljen, kevesebb hulladékot termeljen és kevesebbe kerüljön. A javasolt megoldások figyelembe veszi a takarítás teljes költségét a munkabértől a készletekig, a minőségtől a rendelkezésre álló tőkéig. Eközben az ügyfelek vállalkozása folyamatosan könnyebbé, zöldebbé és költséghatékonyabbá válik.

4. A munkavállalók teljesítménye és biztonsága

A szolgáltatási iparágban az a legjobb vállalkozás, amely a lehető legtöbbet hozza ki az alkalmazottaiból, miközben a védelmükről is gondoskodik. A Diversey komolyan veszi a biztonságot, és olyan termékeket állít elő, illetve képzéseket és támogatást szervez, amik támogatják a balesetek megelőzését.

5. Fenntarthatóság

A fenntarthatóság az emberek, a bolygó és a nyereségesség szempontjából is kulcsfontosságú tényezők. Minden az egyensúly eléréséről szól, és a Diversey már régóta erre összpontosít. Az olyan mindennapi aggodalmak, mint a beltéri levegő minősége, a környezetbarát takarítás és a környezeti hatások egyre látványosabban befolyásolják a vásárlási döntéseket. A Diversey megoldásai segítenek abban, hogy ne csak reagálni lehessen ezekre, hanem mindenki más számára jó példát is mutassanak.

6. Folyamatos innováció

A beszállítók ideális esetben új ötletekkel járulnak hozzá a vállalkozás fejlesztéséhez és bővítéséhez. A Diversey az épülettisztítási megoldások globális vezetője, amely széles körű szakértelemmel rendelkezik többek között az egészségügy, a kiskereskedelem, az élelmiszer-szolgáltatás, a vendéglátás, az élelmiszergyártás, a csomagolás terén. Piaci ismereteikkel, termékrendszereikkel és módszertanukkal az ügyfelek vállalkozása gyorsabban haladhat a jövedelmező növekedés felé vezető úton.

A Diversey innovatív termékeit megvásárolhatja a Flor webáruházban.

A gyártó megoldásairól további információt találhat a diversey.co.hu weboldalon is.