Tork asztalkultúra termékek

A vendéglátásban fontos, hogy a vendégeknek tökéletes élményben legyen részük, ehhez pedig a legapróbb részletekre is komoly figyelmet kell fordítani. Webshopunkban a Tork szalvéták széles választéka várja. A különféle színű, mintájú, hajtású, méretű és minőségű szalvéták a legkülönfélébb igényeket is tökéletesen lefedik.

 

Szalvéták

Legyen szó egy kellemes ebédről vagy egy romantikus vacsoráról, a szalvéták nemcsak az élmény meghatározó részei, de még az ételek ízérzetére is hatást gyakorolnak. A különféle fogások a megfelelő színekkel társítva életre kelnek. Az elégedettség a részleteken múlik, a vendégeket pedig olyan élményben kell részesíteni, hogy mindenképpen vissza akarjanak térni. A Tork éttermi szalvéták segítenek egy feledhetetlen éttermi élmény átélésében.

Legnépszerűbb Tork szalvétáink

Tork Launch szalvéta – 33 x 33 cm, 2 rétegű, csontszínű


A Tork 477206 Lunch szalvéták elsősorban könnyű ételekhez illenek. Többféle színben kaphatók, hogy illeszkedni tudjanak bármelyik étterem színvilágához. A lunch szalvéták egyszerre strapabírók és költséghatékonyak Az egyedi emblémázás kiváló reklámlehetőség – a szalvétahasználók 75%-a elolvassa a szalvétán található információt.

Tork szalvéta, 1 rétegű, diner, fehér, 39x39 cm, 1/4 hajtott

A Tork 478711 LinStyle® szalvéták a teljes körű kiszolgálást nyújtó éttermek nélkülözhetetlen darabjai, hiszen hozzájárulnak a vendégeket lenyűgöző minőségi légkör megteremtéséhez. A valódi textilre megszólalásig hasonlító szalvéták érezhetően puhábbak és tömörebbek a hagyományos papírszalvétáknál, és a nedvszívó képességük is nagyobb. A többféle színben kapható szalvétákkal a textilszalvéták eleganciája köszön vissza, ezzel is növelve vendégei kényelemérzetét.

Tork prémium szalvéta – 39 x 39 cm, 3 rétegű, fehér
A Tork 477579 Soft Dinner szalvéták az elegáns étkezések kiváló kiegészítői. Növelje a vendégek kényelmét a 3 rétegű, nagyméretű tissue szalvétákkal, amelyek gazdag színválasztéka tökéletesen illeszkedik az étterem enteriőrjébe.

Adagolós szalvéták

Az adagolós szalvéták leginkább a nagy forgalmú helyek, például menzák és gyorséttermek kiszolgálására ideálisak. Az ilyen helyeken fokozottan fontos a higiéniai színvonal magasan tartása, ugyanakkor szintén szempont az egyszerű és gyors utántöltés, valamint a költséghatékonyság. A Tork Xpressnap® és Xpressnap® Snack® a gyorsabb és hatékonyabb vendégélményt szolgálja.

Legnépszerűbb Tork adagolós szalvétáink

Tork szalvéta adagolóba, 2 rétegű, fehér, 21,6 x 16,5 cm


A Tork 15850 Xpressnap® szalvétaadagolók önkiszolgáló éttermekbe ideálisak. A szalvétaadagoló rendszerrel minimum 25%-kal csökkenthető a szalvétahasználat a hagyományos termékekhez képest. A Tork Xpressnap® Extra Soft fehér, kétrétegű adagolós szalvéta olyan létesítményekbe ajánlott, ahol egyaránt fontos a minőség és a gazdaságosság.

Tork szalvéta adagolóba, 2 rétegű, fehér, 21,6 x 33 cm, 8x5x100


A Tork 15840 Xpressnap® szalvétaadagolók éttermekbe ideálisak. A szalvétaadagoló rendszerrel minimum 25%-kal csökkenthető a szalvétahasználat a hagyományos termékekhez képest. A Tork Xpressnap® Extra Soft fehér, kétrétegű adagolós szalvéta olyan létesítményekbe ajánlott, ahol fontos a minőség, mivel a nagyméretű, extra vastag, mutatós külsejű szalvéta elegáns megjelenést kölcsönöz.
 

Adagolók

Az adagolók feladata, hogy minden körülmények között biztosítsa a szalvéták elérhetőségét, de egyúttal a szalvéták fogyását is kontrollálja. Az Xpressnap® adagolók a lapadagolási technológiánk hála amellett, hogy biztosítják a magas higiéniai színvonalat, a hagyományos adagolókhoz képest 25%-os szalvétamegtakarítást biztosítanak.

Legnépszerűbb Tork szalvétaadagolóink

Tork N4 Xpressnap, műanyag asztali szalvéta adagoló


A Tork 272613 Xpressnap® asztalra helyezhető szalvétaadagoló kitűnő választás az olyan önkiszolgáló éttermekben, ahol a szalvéták az asztalon kapnak helyt. A kompakt kialakítású, modern adagolóból egyszerre egy szalvétát lehet kiemelni, így javul a higiénia, és minimum 25%-kal csökken a szalvétafogyasztás a hagyományos adagolórendszerekhez képest. Többféle modern színben áll rendelkezésre, így könnyen megtalálhatja a saját éttermébe illőt.

Tork szalvéta adagoló, süllyeszthető, fekete műanyag

A Tork 272701 Xpressnap® pultba süllyeszthető szalvétaadagoló kitűnő választás az olyan önkiszolgáló éttermekben, ahol a szalvéták mennyiségét nem korlátozó, pulton használható adagolóra van szükség. A diszkrét megjelenésű adagolóból egyszerre egy szalvétát lehet kiemelni, így javul a higiénia, és minimum 25%-kal csökken a szalvétafogyasztás a hagyományos adagolókhoz képest.