Tork törlőpapírok minden feladathoz

Legyen szó étteremről, vagy egy ipari gyártóegységről, fontos a hatékony és gyors munkavégzés, ami csak professzionális munkaeszközökkel lehet megvalósítani. A Tork törlőpapírok, tisztítókendők és adagolók nagy hatékonysággal képesek ellátni minden feladatot, miközben csökkentik a működési költségeket.

A feladat meghatározása

A megfelelő törlőpapír kiválasztásának első és legfontosabb lépése, hogy tisztázzuk, milyen feladatok kell ellátniuk a törlőpapíroknak. Fontos meghatároznunk, hogy száraz vagy nedves törlésre van-e szükség. Esetleg olajat, vagy zsírt kell eltávolítani a különféle felületekről? De a Tork speciális törlőtermékeit akár polírozáshoz is használhatja.

A törlési feladatok során kiömlött, szivárgó folyadékot itatunk fel, szennyeződést és port távolítunk el.

Tisztításnál szennyeződéseket, foltokat távolítunk el különböző felületekről, gépekről vagy eszközökről. Ehhez a kendőt szárazon, vizesen, oldó- vagy mosószerekkel használhatjuk.

Polírozás során védett és csillogó felületet képezhetünk egy olyan kendő segítségével, mellyel a polírozó anyag a felületekre felvihető és beledolgozható.

A megfelelő papír kiválasztása mellett fontos a megfelelő adagoló kiválasztása is, aminél szintén érdemes felmérni az igényeket. Hány embernek kell hozzáférnie az adagolóhoz, mekkora hely áll rendelkezésre az adagoló elhelyezésére, fix helyre szeretnénk telepíteni vagy fontos a mobilitás?

A Tork papíradagolókat úgy alakították ki, hogy minden igényre kiváló, költséghatékony megoldást nyújtsanak.

Tork ipari törlés

Az ipari termelésben minden másodperc számít, hiszen a hatékony termelés egyik alapkövetelménye a lehető legjobb időkihasználás. A mai robotizálódó világban sokszor ott lehet holtidőket találni, ahol nem is gondolnánk. A munkavállalók igényeire szabott törlőpapírokkal, tisztítókendőkkel és adagolókkal csökkenő költségek mellett nőhet a hatékonyság. Webshopunkban a Tork ipari törlőpapírjainak széles választéka érhető el, melyek kiválóan lefedik az általános és a specifikus igényeket is.Kutatások* szerint az ipari karbantartás a leginkább balesetveszélyes munkák egyike. A rendezett munkakörnyezet, a professzionáli eszközök – köztük a törlőeszközök és tiszítítószerek – használat nagyban hozzájárulnak a munkavállalók pozitív közérzetéhez, ezáltal növelve a munkabiztonságot.

Legnépszerűbb Tork ipari törlőink

 Tork Non-Woven törlő, 32 x 38 cm, 1 rétegű, 152 méter, fehér


A Tork 510137 tisztítókendő puha, rugalmas, mégis erős. Az enyhébb szennyeződésekhez ideális, mert gyorsan magába szívja az olajat és a folyadékokat, így gyorsabban lehet végezni a tisztítással. A tisztítókendő egyéb kiszerelésű formája kompatibilis a Tork hordozható állvánnyal vagy falra szerelhető adagolókkal, amelyek biztonságos, hatékony és megbízható eszközök, illetve a Tork Maxi belső magos adagolóval vagy a Tork dobozos kombi tekercses adagolóval is, amelyek egyszerűbbé teszik az akár egykezes adagolást is.

Tork Non-Woven törlő, 27,5 x 36 cm, 1 rétegű, 180 méter, kék

A Tork 190494 szöszszegény tisztítókendő erős és sokoldalú. A tekercset erős kartondoboz védi, a termék pedig a Tork hordozható vagy fali adagolókkal használható, amelyek biztonságos, hatékony és megbízható eszközök, mivel a feltöltés és a kendő letépése egyszerű, és akár egy kézzel is lehetséges.

Tork ipari törlő fali állvány, fém-műanyag, fehér

 A Performance kialakítású Tork 652100 fali állvány hatékony és megbízható eszköz: töltése egyszerű, a papír pedig egy kézzel is letéphető róla. A Tork Performance a professzionális törlés új generációs adagolója. Az adagoló és a törlő megfelelő párosa növeli a hatékonyságot és csökkenti a felhasználás összköltségét.

Tork ipari törlő hordozható állvány, fém-műanyag

A Performance kialakítású Tork 652000 hordozható állvány a megbízható adagolásnak és az egyszerű feltöltésnek köszönhetően biztonságos és stabil eszköz. A Tork Performance a professzionális törlés új generációs adagolója. Az adagoló és a törlő megfelelő párosa növeli a hatékonyságot és csökkenti a felhasználás összköltségét.


Élelmiszeripari törlés – Tork Reflex rendszerek

A Tork Reflex adagolók széles körben alkalmazhatók az élelmiszeripartól kezdve a vendéglátáson át a közületi helységekig bezáróan. A tervezése során a mindennapi törlési feladatok költségeinek csökkentése volt az egyik fő szempont.

A Reflex adagolórendszerekkel és a belevaló papírokkal akár 37%-kal is csökkenthető a papírfogyás, ami komoly költségmegtakarítást jelent, mindezek mellett a környezetet is kíméli, mivel kevesebb papírhulladék keletkezik. A higiéniai szintet fokozza, hogy a felhasználó csak azzal a lappal érintkezik, amit ténylegesen felhasznál, így a következő lapokra nem hordható fel keresztszennyeződés.

Az adagolók áttetsző anyaga lehetővé teszi a töltőanyag mennyiségének ellenőrzését, így az utántöltés jól tervezhetővé válik. A Tork SmartCore technológiának köszönhetően az adagolók könnyen utántölthetők.  

Legnépszerűbb Reflex adagolónk

Tork középmag adagoló, műanyag, fehér

A Tork Reflex 473190 laponkénti adagolású belső magos adagoló ideális kéz- és felülettisztító megoldás minden professzionális környezetben, ahol elősegíti a zökkenőmentes munkafolyamatokat. A laponkénti adagolás biztosítja, hogy a felhasználó csak a felhasználandó lapot érintse meg, a forgófejes kialakítás pedig biztosítja, hogy a papír minden szögből elérhető legyen. A könnyen használható, higiénikus és tartós rendszer akár 37%-kal csökkentheti a felhasználást a Tork belsőmag-adagolású rendszerével összehasonlítva.

Tork középmagos törlő, 1 rétegű, 269,7 m, kék, 6x805 lap/karton

Az egyrétegű Tork Reflex 473480 törlőpapír erős és jó a nedvszívó képessége, így törlési feladatokhoz és kéztörléshez ajánljuk. A papír a Tork Reflex™ laponkénti adagolású, belső magos adagolójával használható, amely jól illeszkedik a dolgozók munkafolyamatához, csökkenti a fogyasztást, és minimalizálja a keresztszennyeződések kialakulását.

 

*National Health Scotland, „What is maintenance? Healthy safe workplaces”, 2012