Tork - Törlőpapírok, toalettpapírok és szappanok

Amennyiben vállalkozása számára keres higiéniai papírokat, mosdóhigiéniai termékeket, ideje megismerkednie a Tork márkával, mely mára a professzionális higiéniai ágazat vezető márkájává vált világszerte több, mint 150 országban. A Tork a svéd Essity termékeinek globális márkaneve. A cég elnevezése az „Essential” és a „Necessity” szavakból származik, melyet talán úgy fordíthatnánk, hogy „Alapvetés” és „Szükségesség”. Ez a két szó jól tükrözi a vállalat filozófiáját. Az Essity küldetésének tekinti, a fenntartható fejlődést, a folyamatos innovációt és az egyetemes életszínvonal növelését a minőségi higiéniai termékeken keresztül.

Webshopunkban céges ügyfelek számára kínálunk Tork higiéniai papírokat, tekercses és hajtogatott kéztörlőket, mosdóhigiéniai termékeket, toalettpapírokat, folyékony szappanokat, habszappanokat, kézfertőtlenítőket, ipari törlőpapírokat, konyhai törlőket, szalvétákat, adagolókat.

A Flor Kft. Tork termékek széles portfóliójával várja az ügyfeleit, mindezt kiemelkedően nagy raktárkészlet és gyors szállítás mellett.

 

TORK MOSDÓHIGIÉNIA

 

TORK TOALETTPAPÍROK ÉS ADAGOLÓK

 

Legyen szó plázákról, közületekről, vagy szimplán csak egy irodáról, a vendégszeretet és a tisztelet kimutatásának egyik legjobb módja, egy gondosan felszerelt mosdó. A Tork mosdóhigiéniai palettája minden igényt lefed a prémiumtól a költséghatékony megoldásokig. A luxusminőségű Image Designe adagolók mellett elérhetők kedvező árú, alacsony karbantartási költséggel bíró műanyag Elevation adagolók is.

Legnépszerűbb Tork toalettpapír adagolóink

Tork Mini Jumbo rozsdamentes toalettpapír adagoló

Modern, letisztult felületű és vonalvezetésű termék, amely minden mosdóban megállja a helyét. Mély benyomást tesz, és hangsúlyozza a létesítmény magas színvonalát. A mutatós rozsdamentes acél akasztó bevonata taszítja az ujjlenyomatokat, így mindig ragyogóan szép és tiszta marad.

Tork Elevation Mini Jumbo toalettpapír adagoló, fehér műanyagból

Az Elevation kialakítású Tork Mini Jumbo toalettpapír-adagoló ideális az olyan közepes és a nagy forgalmú mosdókban, ahol fontos az idő- és költséghatékonyság. Nagy kapacitásának köszönhetően gondozása nem időigényes, és biztosítja, hogy mindig legyen elérhető papír. A Tork Elevation adagolók letisztult, praktikus, modern kialakításúak, ami mély benyomást tesz a mosdóhasználókra.

 

TORK SZAPPANOK ÉS ADAGOLÓK

 

Manapság az élet minden területén fokozott hangsúlyt kap a kézhigiénia, kézfertőtlenítés.

Legyen szó általános célú vagy professzionális környezetben használt kézmosó termékekről, kézápoló szerekről, a Tork termékek kiválóan tisztítanak és közben óvják, ápolják a bőrt. A kínálatban elérhető krém, spray vagy költséghatékony hab kivitel. Ezek összetétele alkalmazkodik az ügyféligényekhez. A felhozatal széles skáláján megtalálható számos ökocímkés termék, valamint az általunk forgalmazott készítmények számos bőrgyógyászati teszten is megfeleltek.

 

Legnépszerűbb Tork szappanok

Tork habszappan, kézkímélő, 1000 ml, fehér - Tork S4-es rendszerhez

Minden bőrtípusra. A Tork kézkímélő habszappan friss illatú, hidratáló és tápláló összetevőkkel rendelkezik, kézmosás közben pedig puha, krémes habot képez. Könnyen használható a Tork habszappan-adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

Tork folyékony szappan, kézfertőtlenítő hatású, 1000 ml, színtelen – Tork S1-es rendszerhez

A Tork kézfertőtlenítő folyékony szappan kiváló megoldás a higiéniára különösen kényes területeken, például egészségügyben, az élelmiszer-feldolgozókban vagy a konyhákon.
Antimikrobiális spektrum: baktericid (MRSA), fungicid, virucid, tuberkolocid

Tork habszappan, fertőtlenítő hatású, 1000 ml, fehér - Tork S4-es rendszerhez

EN 1499 tanúsítvánnyal rendelkező Tork fertőtlenítő habszappan. Alacsony alkoholtartalmú összetétele hatékony a baktériumokkal, vírusokkal és élesztőgombákkal szemben. Egyetlen mozdulatsorban ötvözi a hagyományos kézmosást és kézfertőtlenítést. Illat- és színezékmentes, így csökkentve az allergiás reakció esélyét. Bizonyítottan könnyen használható a Tork habszappan adagolókkal, megfelelő kézhigiéniát biztosítva mindenkinek.

 

TORK KÉZTÖRLŐ PAPÍROK

 

Rendkívül kellemetlen élmény, ha valaki vizes kézzel kénytelen elhagyni a mosdót. A megfelelő kéztörlő kiválasztásával nemcsak, hogy kellemes élményt biztosíthatunk a kollégáinknak, ügyfeleinknek, vendégeinknek, de még spórolhatunk is. A Flor webáruházában a Tork kéztörlők teljes portfóliója elérhető, nagy részük raktárról, gyors szállítással.

Legnépszerűbb kéztörlő papírok

Tork 2 rétegű tekercses kéztörlő – 150 m

A Tork Matic® Soft tekercses kéztörlőt a vendégek kényelmének biztosításához tervezték. Kiválóan alkalmas kéztörlésre. Elegáns szürke dombornyomásos levélminta díszíti. A tekercsek a Tork Matic® tekercseskéztörlő-adagolókba valók, amelyeket könnyű kezelhetőségük miatt forgalmas mosdóhelyiségekbe ajánlunk.

Tork Z hajtású kéztörlő, hófehér, 25 x 23 cm, 15 x 250 lap

A Tork Singlefold kéztörlő megfelelő minőség a kéztörlésre, ha az ár és a teljesítmény egyformán fontos. A kéztörlő a Tork Singlefold kéztörlő-adagolóval használható, nagy igénybevételnek kitett környezetben. Megbízható, laponkénti adagolásának köszönhetően elősegíti a fogyasztás szabályozását és a megfelelő higiénia biztosítását.